Snijden en fileren als een Japanse meesterkok
- Hardheid HRC 58
- LFGB gecertificeerd
- Levering in een edele houten kist
Beschrijving
Japanse keukenmessen staan wereldwijd hoog aangeschreven, zowel vanwege hun scherpte als vanwege hun doordachte vormgeving. Deze JAPANSE MESSENSET zal u zeker inspireren: met het Nakiri-mes kunt u groenten in een handomdraai (zonder risico op verwondingen) in porties doseren en met het slanke Santokumes is fileren een fluitje van een cent. De lemmeten zijn gemaakt van hoogwaardig chroomstaal (5CR15MoV), de handgrepen zijn gemaakt van Afrikaans palissander. Lemmetlengte: elk ca. 19 cm. Trakteer uzelf op exquise keukenmessen, waarvan het uiterlijk een genot op zich is!
Eigenschappen
Handleiding Japanse keukenmessen
Doordat Japanse messen een hoge lemmetrug hebben, is het lemmet makkelijk te sturen met de knokkels van de niet snijdende hand. Nakiri-vormige messen lijken op een keukenbijl, maar zijn niet geschikt om te hakken – daarvoor is het lemmet te gevoelig. Om de messen te beschermen is het aan te raden Japanse messen niet in de vaatwasser te doen, maar met de hand af te spoelen.
Wat onze internationale klanten zeggen
4.7 van 5 sterren
Uw productvragen